Finväder

Ni är ju så rara som vanligt.
Mayan kommer alltid att fattas oss.
 
Jag hade besöksrekord igår. Det är ju trevligt ni är så välkomna så länge ni är snälla =)
Men jag funderar på varför. Det är alltid fler besökare när något tråkigt hänt eller så, om allt går bra under en längre tid så sjunker statistiken ganska mycket och sen när det händer nått tråkigt så går den upp. Har folk ett sjättesinne för tråkigheter eller?
Det är bara en ganska intressant iaktagelse som jag gjort. Sen är det alltid trevligt med kommentarer och jag uppskattar att ni är så rara men dom blir också betydligt fler vid tråkigheter än vid roliga saker. 
 
 
Nu är jag ledig igen 4 dagar, sen jobbar jag massivt i 2 veckor med flera heldagspass och knappt en enda ledig dag så nu är det bara passa på att njuta. Och det har gjorts idag. Solen var framme idag. Solen!! Så underbart.
Jag och Ebba tog en promenad till hästarna, äntligen kan Ebba följa utan att frysa ihjäl, drunkna i snö eller blåsa bort. 
ca -1 och sol. Helt perfekt.
Sen tog jag med mig Stråla och Skorpan och cyklade bort till Staffansvägen och vände. För Strålas del blev det bara skritt medans Skorpan som vanligt fick trava på mycket.
Det känns som väldigt välbehövligt att skritta lite längre på ett hårt och plant underlag efter all jäkla snö  Tror det har blivit lite för mycket för Stråla, hon har visat en del tendenser till det. 
På slutet av våran skritt tur idag så sträckte hon verkligen ut hela halsen och verkade väldigt nöjd och kom ner med näsan mot backen. 
 
Blev ca en timme rask skritt och vi fick träffa på både buss*2 och traktor och en massa massa bilar i olika storlekar (bilar är hon inte rädd för men kan spänna sig lite för stora, typ minibussar). Mycket bra. Det enda Stråla reagerade på var traktorn. Lite spänd vid bussmötet men rörde sig inte.
 
Har kunnat vara ute och pyssla om dom och pussa på dom och Stråla har fått vara utan täcke några timmar och lufta sig också.
Svårt att fota utan att få med egna skuggan när solen ligger så lågt. Strålan ser iaf rätt okej ut i kroppen nu och den där svullnaden har nästan försvunnit helt.
 
Nu är det dock fulväder. Ösregn. Men seriöst 
 
 
Jag har även bakat ananaspaj. Yum.
Jag vet, jag är så bra på att banta.  
2 kommentarer
ullis

Hihi, jag blir också sjukt nöjd när det finns möjlighet för "täcke-hästar" att få vara nakna en stund. Eller utan grimma! 😊😃

Jepp. Ösregn. But oh man vad glad jag är ÄNDÅ att det inte kommer som snö.. (jag har också försökt göra slut med snön men jag vet inte.. verkar inte så kommunikativ?)

Tiger

Jag tror detta med fler kommentarer när det är tungt är ganska naturligt, för de flesta av oss läsare kan relatera. Det gör ont och att fler läser i dessa perioder är nog för att vi vill veta att det blir bra med er, med dig. Går bra. Att det ordnar sig. Investerade, liksom.

Du delar ju ditt liv på ett sånt öppet sätt att det känns så lätt att förstå dig och dina resonemang. Det håller inläggen intressanta. Inte bara för att vi är bekanta sedan förr.

Jag beklagar jag inte har inspon att ge tillbaka på social media what so ever i en lång period, men jag prövar att hålla kontakten här istället.

Härligt med lite finväder den stund det varade! Här är det full vinterstorm här igen, men whatever. Story of my (the) life här uppe.
What else? Vi hade massivt strömavbrott för nån v sen, hela Nordnorge slocknade i några timmar i full storm å -6 å typ allt värms med direktverkande el. Good times! ;) Har jag sagt det?

Kram. Over and out.

Svar: Ja så är det säkert för en del av er, kanske alla. Men det som facinerar mig mest är hur folk VET att det skrivs om tråkigheter.
Urf! Ja det börjar storma nu här också.
Åh fy, inte kul med strömavbrott öht.
Stjärnstrålar