Men så fint

Vilket överjävligt skitväder vi fick, flera plusgrader och regn regn regn. Det som var helt suveränt, lagom med snö och lagom kallt. Bah! I New York hade det varit 21 grader varmt igår. Hur galet?!? 
Ur led är tiden.
 
Hade en väldigt mysig julafton, noll och absolut ingen, inte ens en liten pyttegnutta julkänsla men mysigt ändå. Jullunch med mamma och pappa och sen iväg och jobba och har jobbat från 15 på julafton till 26 på juldagen, idag. 
Jättemysig judlag också trots överjävligt skitväder. Fint på jobbet, juldags middag med mamma och pappa och sen finbesök från Stockholm. Ann http://lemirage.blogg.se/  kom ut och hälsade på oss, kramade hästar och så tog vi en liten ridtur tillsammans. Jätteroligt.
Och Rino var SÅ FIN!! Oj oj oj, han blir bara bättre och bättre den hästen. En liten liten antydan till knackighet i traven, inte på långa vägar som det har varit, då galopperade vi istället och sen blev traven jättefin. Hade velat rida längre, det var så roligt, men Rino sa att han blev ganska trött och ville vända hem så då gjorde vi det, ingen av hästarna är ju i kondition direkt men jag tror vi var ute en timme iaf. Nånting sånt.
Sen galopperade vi en del på hemvägen också och oj vad rolig han är. Gaaaah! Så fin han är. Typ så.
Och vad han bjuder nu för tiden. Och pigg och framåt och rask. 
Oj om ni visste vad roligt det är att vara med om den här resan med honom. 
 
Om Ann kommer tillbaka i sommar hoppas jag att vi kan ta en långtur tillsammans, det skulle vara jättekul. 
 
Nu vill jag inte alls jobba långpass hela helgen, jag vill rida. Ah, får vänta till på måndag.
 
Skruttarna var lite nöjda att matten var hemma igen efter 27 timmar borta på jobb
 
 
0 kommentarer