Pepsi är inte Coca cola!

Först och främst: Linn Olsson. Jag kan inte för mitt liv förstå hur en människa kan vara så dryg, nervärderande och otrevlig mot sina läsare. Om jag hade fått en önskan uppfylld nu så hade jag önskat att ALLA skulle sluta läsa hennes blogg så hon får kliva av sina höga hästar, sluta se ner på alla som hon anser vara mindre värd (dvs alla som inte är kändisar eller "proffs") och sluta tjäna så mycket pengar så sitt obehagliga sätt.
Tyvärr kan inte ens jag hålla mig från att titta in där ibland med förhoppningar om att det ska ha blivit bättre men nej då. 
 
 
Det var dagens irritationsmoment.
 
Igår tyckte jag att jag var rätt pigg trots en natt med extremt dålig sömn, den önskan blev inte uppfylld men den om god mat blev det verkligen
Tillförätt: Blinier med lax (jag har aldrig ätit blinier förr men det smakade precis som plättar)
Stor potion för att vara förätt
Sen kom huvudrätten in och det var en EMORM potion, det går inte att se på bilden riktigt hur mycket mat det var. 
Tallriken var jättestor. Synd bara att dom är så snål med grönsaker på många restauranger.
Jag, som vanligtvis är extremt bra på att äta och var hungrig som en varg, orkade inte äta upp allt av varken för eller huvudrätt men en liten kvinna som satt mittemot mig åt upp varenda smula.
Även efterätten som bestod av flamberade bananer och glass. Den var jag inte så imopnerad av men inhalerade visst så fort att jag glömde fota den. Dålig bloggerska alltså.
 
Det är förresten Pepsi i mitt glas, jag sa jag vill ha en Coca cola tack, jag sa inte Cola, jag sa Coca cola för att undvika missförstånd. Coca cola är coca cola, och så kommer servitrisen med en öppnad Pepsi (kan man inte iaf fråga före man öppnar....)
Bah! Jag hatar när det händer. Pepsi går ju iaf att dricka men inte om dom kommer med nån annan konstig cola. Coca cola är Coca cola. Punkt.
 
 
 
Trots dålig sömn så flöt utällningen jättebra förutom en människa som totalt glömt uppfosta sin schäfer, tack och lov blev denne dom utkastad efter ett tag. 
Skulle vila lite när jag kom hem men kroppen ville visst inte det så då åkte jag till hästarna med tanken att rida både Rino och Stråla.
Jag har visst inte lärt mig nånting än.
På väg dit så började nacken bråka och såklart kom huvudvärken som ett brev på posten, tog två treo men det hjälpte aldrig riktigt utan var riktigt illa hela tiden. Så där ont så jag inte kunde röra på huvudet, gapa eller... ja... röra mig alls. Överhuvudtaget. Utan spängande smärta. 
Tog iaf Stråla på en ridtur trots omständigheterna var riktigt trevlig. Så fint med sin egen häst som man känner utan och innan och oftast inte behöver mecka så mycket med. Vi förstår liksom varann. För det mesta. 
Det blev en ganska lång tur med mest skritt, väldigt kravlös trav på halvlånga tyglar och så lite galopp. 
Fin tös. 
Innan vi var hemma igen så var jag så trött att jag knappt höll mig kvar på hästen. Helst sjukt trött. Där kom helgens bravader inrullande. Och nacken gjorde så ont så jag ville bara grina.
Så Rino fick vila. 
Det var lite lätt dimma igårkväll när jag släppte tillbaka Stråla i hagen.
 
Däckade i sängen, huttrande trots fullt påklädd, runt 22. Trodde nästan att jag höll på bli sjuk, den känslan i kroppen, men det var nog "bara" utmattning.
Sovit riktigt gott och vaknade upp som en ny människa och tur var väl det med tanke på att det väntades besök idag. Och vilken fin dag det blev.
To be continued....
 
 
1 kommentar
Emelie Andersson

Håller med angående Linn, jag är inne där max en gång om året, men finner det likadant varje gång. Tyvärr.

Och eeeeh ja, Pepsi är Pepsi. Coca Cola är Coca Cola. Nu kör jag dock mest på Pepsi Max, då jag avstår från socker. Coca cola är nog godast annars. :P

Svar: =) Det är väl samma sak om man vill ha pepsi men får coca cola också.
Stjärnstrålar