stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

My sweet sofa

Publicerad 2015-08-01 17:10:12 i Allmänt

Nu har jag legat i soffan i x-antal timmar och bara slappat och myst, hann bara tänka på att åka till hästarna och ta en ridtur så började det regna. 
Glott på en serie som precis kom på viaplay, Drop dead diva den var helt okej, jag gillar kvinnan som har huvudrollen, plöjt 5 avsnitt men nu börjar jag vara lite less så jag tror jag strutar i att det regnar och tar en ridtur iaf. 
 
Precis vad jag behövde faktiskt en extremt slapp dag, jag ska bara rida Stråla och sen hem till soffan igen men imorgon ska både Stråla och Rino aktiveras.
 
Soffa förresten, vilket lustigt ord. Soffa.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela