stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Ja just det ja en jäkla rubrik också

Publicerad 2015-08-21 20:41:48 i Allmänt

Alltså. Först skulle jag fota Stråla för att hon var så himla blank och allmänt vacker men Strålan och Leffe bara fånade sig.
Nå dom är ju fina ändå.
Sen tänkte jag en sån vacker häst som Rino vid vattnet, det måste ju bli bra bilder.
Ja eller hur....
Jag tror jag fnissade mig halvt frdärvad när jag såg bilderna nu. På plats såg jag ingenting, han är ju skitsvår att fota själv men nån borde väl bli okej tänkte jag. Eller så inte 
Lilla raringen då.
 
Rino tycker att havet är helt okej. (Även om han såg halvt skräckslagen ut på bilderna) Precis som allt annat. inte ens vågorna eller det faktum att det faktiskt var krokodlier i vattnet bekymrade honom ett skvatt.
 
 
Riktigt dålig dag för min del. Turen med Rino till havet blev bara plågsam och inte ett dugg mysig. Så IN. I. HELVETE. ont. Så sen fick faktiskt Stråla vila idag. När envisheten får stå tillbaka och det inte ens är lite mysigt att umgås med hästarna. Då är det illa.
Tvi.
Försökte ligga på gräsmattan en stund också, gick inte så bra det heller, det gjorde för ont. Uppallad med kuddar i soffan är det enda som funkar. Nu med spikmattan för att lugna nacken och den värsta huvudvärken något.
Jag vet inte hur jag ska fixa att köra upp til Överkalix imorgon och jobba hela helgen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela