stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

I Överkalix

Publicerad 2015-08-22 17:52:31 i Allmänt

MYCKET bättre dag idag, tack gode gud för det. Preppad med en massa treo och Alvedon så har det gått riktigt bra. Nästan att det tom blev en bra dag. 
Efter utställningen har jag badat fötterna, halvsovit på en bänk, gått på en mysig promenad och slappat på rummet. Nu hoppas jag på en god middag och en god natts sömn så kanske morgondagen blir lika bra.
 
 
Lite dimma på väg upp i morse.
 

Kommentarer

Postat av: ullis

Publicerad 2015-08-22 20:33:03

Skönt att läsa <3

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-08-23 01:56:25

Skönt att dagen va bättre! Som jag skrivit tidigare tycker jag du ska ringa vårdcentralen.nu! Eller det går väll bättre på måndag! Gör det! Bit i det sura äpplet, det kan ju gå bra!
Vi kanske ses i Överkalix imorgon. Jag ska spana efter dig. Hoppas morgondagen blir lika bra för dig. Kram vännen!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela