stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Findag

Publicerad 2015-08-15 22:18:19 i Allmänt

Alltså vilken fin dag!
Superfint väder (ÄNTLIGEN!!). Sov gott och länge sen spenderade jag nån timma i köket med att dels ligga på kökssoffan och titta på EM dressyren och dels baka en kaka.
Jag tyckte ändå att det var rätt trevlig ridning överlag ibland vill man mest grina över hackande sporrar och slitande i kandaret. Däremot skulle jag vilja strya "expert"kommentatorn, hon är verkligen helt värdelös. Jag själv hade gjort ett mycket bättre jobb än henne, den andra kommentatorn var inte heller så mycket att hänga i granen.
 
Sen åkte jag till mina vackra fyrbenta vänner och tog en tur på min guldhäst. Hon är en guldhäst på alla sätt och vis, hon tom glänser som guld. Vissa stråk i pälsen är guldfärgade i solen. Går inte att fånga på bild dock.
Vi hade en riktig manjana mys tur med mestadels skritt men även lite trav och galopp. Fröken kändes väldigt fin, lite trött men det är inte så konstigt. 
 
Sen var det Rinos tur. Sötnöten. Han hade längtat efter sin tur länge. Han är så himla söt, han vill verkligen vara med och han går och hummar och promenerar i hagen så han kan kika vad jag gör och går jag efter vägen så följer han med fast i hagen då. 
Han fick pyssel och en promenad, Ebba följde så det blev en långsam promenad med många matpauser. Inte Rino emot.
 
 
 
Rino var så förtjust  Stråla igår och slickade på henne och småtuggade på henne. Jag hoppas bara att han inte är för förtjust. Stråla är iaf på en väldigt lagom nivå och inte brunstig alls. Tack för det.
 
Jag hade behövt några fler hagpinnar så jag hade kunnat dela av Rinos hage så att dom kan gå brevid varann och umgås så innan jag släpper ihop dom. Jag börjar verkligen vilja prova släppa ihop dom nu så jag får veta om det går. Om Rino kan stanna. Han måste stanna. Jag kan inte släppa honom nu.
 
På turen med Stråla så mötte jag en som ev har en stuga att hyra ut. Alltså hur underbart vore inte det? Nånstans att bo. Ett riktigt bo. Med värme och toa och 50 kvm mer än nu. Kanske garderober. Måste åka och kolla imorgon. Jag vill veta mer. Nu.
 

Kommentarer

Postat av: ullis

Publicerad 2015-08-16 11:28:49

Hoppas på inflyttningsfest! Låter som ett trevligt boende :)

Har du tid/lust för besök nån dag till veckan?

Svar: Tja. Jag känner nog inte så många så att det blir nån fest av det hela. =)Lust, oh ja men endast tid på fredag. Hur ser det ut för dig?
Stjärnstrålar

Postat av: Therese

Publicerad 2015-08-16 22:41:59

Oh vad spännande med ett annat boende. Vet du nått mer? Håller tummarna att det kan vara nått.

Postat av: ullis igen

Publicerad 2015-08-16 22:58:23

Fredag funkar jättebra för mig :D

Svar: Grejt! Friyey it is!
Stjärnstrålar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela