Busdjur

Oj oj vilken fin ridtur på Stråla tillsammans med Helena och Rino. Stråla var helt fantastiskt fin och jobbad epå jättebra och sa ja absolut till allt jag bad om. Stark, pigg och glad häst. Det enda hon tckte var jobbigt var vänster öppna i lätt uppförsbacke.
Vilken galopp hon bjöd på sen, oj oj. Och vilken galopp Rino bjöd Helena på. Jisses då. Stråla gjorde jättefrina fattningar och fin galopp, bättre än nånsig och sen blev jätte taggad av Rino som var taggad bakom och frågade om hon fick öka lite så jag bara släppte henne. Vilken känsla. Så himla roligt.
Och Rino. Så pigg och glad och orken blir bara bättre och bättre.
Happy happy!
 
 
Imorgon blir det vila för båda och på torsdag tror jag Rino får en promenad bara. Han borde vara trött efter dagens tur som blev både längre än han är van vid med mera trav än han är van vid och mer snabbare galopp än han är van samt en rejäl uppförs och nerförs backe. 
Får inte ta ut honom för mycket än men det är SÅ roligt att han bjuder till mer och mer för varje dag. Det är en enorm skillnad på nu och första gångerna jag träffade honom. Han vågarmer och mer visa den häst jag vet att han är. 
2 kommentarer
Therese

så kul!
Ser så framemot att du ska komma med Stråla till oss.
Hoppas vi får många trevliga turer tillsamman. :)

Svar: Jo det ser jag också fram emot. Lite försiktigt positiv så där innan det händer nått så vi inte kan komma liksom..
Stjärnstrålar

Amanda

Härligt! :)

Svar: Ja verkligen =)
Stjärnstrålar