Hoppeliskutt

Oj vad jag blev taggad av det där telefonsamtalet. Men nervös. Om jag kommer räcka till, om jag kommer bli godkänd, om jag kommer fixa det.
Ja vi får se.
 
Jag vart så disträså jag höll på rida galet under hela första halvan av ridlektionen, glömde att svänga osv osv. Tills vi fick börja hoppa, då kom jag tillbaka till jorden igen. Så jävla roligt det var. Hoppade studs idag, jag fick samma häst som jag ridit tp 7 gånger nu, lite trött på att få samma jämt faktiskt men vi känner varandra och han är trygg så idag var det skönt, jag behövde mest hänga med. 
Riktigt riktigt roligt och jag är faktiskt rysligt nöjd med min egen instats också. 
 
Om det nu blir någon foderhäst så måste jag ju säja upp ridskolan och det känns faktiskt riktigt tråkigt. Men en gång i veckan är inte nog. Om det inte blir någon foderhäst tänkte jag rida två gånger i veckan på ridskolan.
 
Och alla undrar, men om du redan har en häst, vad ska du med en till? Ja det kan man ju undra. Jag undrar mest hur man klarar sig med bara en häst OCH medyttare så man inte ens är i stallet varje dag.
 
 
MVH Hästnörd
2 kommentarer
Ann

Skojar du, skulle lätt ha två eller fler om jag hade råd/tid. (Är ju liiite dyrare m stallplats här nere..) Go for it! :)

Svar: Ja visst, man börjar kanske inte ha 3-5 hästar på stall i Stockholm.
Stjärnstrålar

ullis

Word.