Full rulle kanelbulle

Onsdagens ridlektion var ganska rolig igen. Det ver en del strul innan vi kom igång då typ hälften av ridskolehästarna är i karantän pga nån otäck förkylning som inte vill ge sig. Dom har haft problem länge. Hursom så var hästen jag blivit tilldelad dessutom väldigt tjock och svullen i ett ben så det blev lite smått häst kris där ett tag. Men till slut fick jag iaf rida min favorit dam, hon som jag ridit två gånger tidigare och hon är bara så jäkla rolig! Om jag hade fått henne och inte den tråkigaste hästen av alla dessa 11 gånger så hade jag nog inte klagat. 
Nu är jag lite fundersam för hur det blir framöver om det nu visar sig vara en senskada eller något annat allvarligare denna hästen hade och dessutom så har den andra av mina favoriter inte gått lektion på länge då han varit lite skruttig. Finingen. 
Vad gör dom om alla jäkla hästar är sjuka och skadade kan man ju fundera.
 
Fullt upp idag, rännt på storheden i en massa ärenden och sen klippt mig. Jisses så annorlunda det blev. Mycket konstigt. 
Sen en massa massa fix hemma och städat kattlådor rejält och fyllt på med dyr sand för att se om Lilleman slutar kraffsa jag blir tokig på honom annars.
Färgat kaluffsen fast jag tyckte nästan det var bättre före. Oh well. 
 
Å så pysslat med hästarna, kammat ponnyer, hår i MÄNGDER. Ivan har krattat dom och jag har kammat dom 
 
från förra året
Mayan å Leffe <3 Jag saknar dom så mycket båda två, min Leffe.
 
Lurv.
 
Promenad med Holly och Ebba i skogen sen cykeltur med Stråla och Skorpan. Cyklade bort till fotbollsplan och gick sen i skogen en sväng. 
Skorpan var mer än lovligt galen. Jisses då. Stråla var mer loj.
 
Sen packat för imorgon åker vi till Pite havsbad, jag personen jag jobbar hos och en kollega. Det blir bad, middag och Wallmans show och en natt på hotel. Mys!! 
Har jag ett bra jobb eller?
1 kommentar
ullis

Ett bra jobb som verkar dig väl förunnat! :)