Yllesocka

Skadad häst är ett bra botemedel mot sömn. 
Jag som tänkte till inför min första arbetsdag och steg upp tidigt igår och var igång hela dan för att vara trött och få lite sömn. Det satte google stopp för. 
Google är underbart men ibland bör man inte läsa vad som kan vara för fel: Läste om uttänjda ligament och skadade senor och såg framför mig att senan skulle vara jättesvullen på morgonen. Det var den tack och lov inte. Det såg riktigt fint ut i morse, det har varit nollgradit i natt (första frosten) och jag var där sent och kylde, det kanske var väldigt bra.
 
Efter jobbet så var det mer svullet igen men då är min teori att det har varit väldigt armt på dan och hon har stått väldigt still i sin lilla hage. Jag hoppas på det. Kylde iaf länge så får vi se hur det ser ut nu inför natten igen.
Suuuuck.
 
Gick bra att jobba även om jag hann få lite ångest inför. Har iaf lyckats samla energi och kunde göra ett gott jobb igen. 
Det känns faktiskt som att jag har varit ledig hur länge som helst och inte bara 18 dagar. Det har varit en så produktiv och fantastiskt fin semester.
 
Ebba rullade sig i rutten fisk så hon har fått sig ett bad, eller en dusch och en ordentlig renskrubbning, hon är så rolig för hon gillar ju faktiskt det och det bästa är ändå efteråt när man ska torka och pyssla om henne, det är så MYSIGT. När Leia levde så slickade hon Ebba torr och det var ännu mysigare.
Hm.. Vad tråkigt lite bilder på Ebba och Leia tillsammans jag hade.
 
 
 
Förresten, hur tant är man när man måste sova med yllestrumpor för att man får så värk i höfterna när fötterna är kalla?
2 kommentarer
Therese

Kanske ett par BoT strumpor till tant? :)

Svar: Ja det kanske skulle vara skönt för tant men tant har köpt billiga yllestrumpor på dollar, det funkar fint det också.
Stjärnstrålar

Therese

Men dåså, huvudsaken tant är nöjd. :)