WE-träning

Å visst inte gjorde hon det, hon skötte sig precis hur bra som helst, lite sur åt de som galopperade när dom mötte oss men bara så att hon la bak öronen, inte mer, det är nog bara en vanesak.
Vi började med att gå in i ridhuset och kolla lite, det var tomt men allt var uppställt redan.
Det enda hon reagerade lite på var bron, hon blåste lite åt den, sa Fnork och sen ställde hon sig på den
 
Ja, allt annat var liksom en baggis när man heter Stråla, ena tunnan var hn tvungen att välta och hinken var hon tvungen att checka för godis annars gick allt perfekt. 
Vi tom galopperade utan att matten blev ens ett skvatt nervös. Däremot gick det dåligt som fan då jag tappa balansen och störde henne samt att vi hade ungefär noll bjudning så många steg blev det inte och i högern blev det bara anslag inget mer. Med det blev! Ha ha!!
 
Finaste tjejjen
Nu måste vi träna på kondisen för den är inte god. 
Tråkigt också att det ska vara så jäkla varmt i det där fina ridhuset, vi höll på att storkna, Stråla dröp av svett och så även jag, jag kunde ju inte ta av mig yttertröjan för där hade jag ju morotsbitar i fickorna. 
4 andra ekipage där inne är ganska lagom för oss som är så ovan, roligt var det och i åker nog ästa fredag också.
2 kommentarer
Malin

Vad roligt att läsa! Ni var ju super duktiga och stråla skötte sig alldeles utmärkt skulle jag säga. Såg inga sur öron. :) så dom såg nog bara matten själv. ;) hoppas vi ses fler fredagar. :)

Marie

Synd att jag jobbade, hade gärna besökt hästfesten:) Jag jobbade på wf en sommar och fick se Roger arbeta sin pålle, där väcktes min dröm om "naken" ridning och samarbete. Han är skicklig :)