Stackars lilla vän

Jag kom just på vad jag ska göra imorgon, hovslagaren kommer först på söndag så Stråla ska inte göra något ansträngande med sina fula fula fötter, men då kan vi ju passa på att gå till ridbanan och se om jag lyckas ratta runt henne där utan utrustning. 
Bra idé, det har jag tänkt på ett tag, det borde inte vara några problem alls.
 
 
Jag fann en död katt idag när jag var ute och promenerade, fy vad det var obehagligt, jag blev väldigt berörd. Kanske dels för att Lilleman kom hem så dålig i går kväll.
Efter jag försökt ta reda på vem som ägde katten utan framgång så blev jag så jävla arg på att man bara lämnar den där vid sidan av vägen. Kör på en kat och lämnar den åt sitt öde. Satans jävla idotsvin!!
Och efter det kom tanken...: Tänk om någon skadar katter med flit. Det får inte vara så och jag vill inte vara den som får rikspanik över "naturliga" händelser. Men min hjärna kunde inte låta bli att gå dit, Lilleman var i så risigt skick i gårkväll och en katt hittas död dan efter. Dessutom så har Ivan sin kattunge borta borta och han berättade senast igår att han fått katter skjutna. 
 
Nu var det iaf någon som hämtat upp den stackars katten annars hade jag tagit hand om den, så ovärdigt och fruktansvärt sorgligt att bara ligga där. 
 
Mayan funderade länge över den lilla och tyckte även hon att det var obehagligt.
 
Lilleman mår iaf bra nu (knack knack), sur över att han inte får gå ut. Imorgon för jag väl försöka våga släppa ut honom igen, en stund iaf. 
 
Nu är det äntligen helg och ledigt igen. Jag har tagit ett beslut, på måndag ringer jag chefen.
0 kommentarer