Hemma igen

Det tar på krafterna att vara borta minsann. Var hemma runt 21 igår och sov före 22. Helt slut. Idag är det lika, inte en gnutta energi i kroppen så vi har en slödag. Ikväll ska vi dock till ridbanan och "provhoppa" lite inför "pay an jump"en som ska vara på söndag. Helena kommer med idag med Stråla men på söndag blir det bara jag och Mayan som ska häva oss över typ 30 cm hinder. 
 
Stråla var helt till sig av lycka när vi kom hem igår, oj vad hon sprang och skrek och Ivan sa att hon hade börjat en bra stund innan vi anlände.
Även Mayan verkade glad över att vara hemma och var tvungen att springa runt runt lite hon också, sen har hon promenerat varv på varv, både igår kväll och idag. Tror hon är glad att ha en stor hage att röra sig i igen. 
 
Även om det är underbart att vara borta så är det ganska skönt att vara hemma också. Hemma hos alla andra pälsklingarna.
 
(Detta ovan skulle ha publicerats för läge sen men dålig uppkoppling. Oh well.)
 
 
Vi fick en jättefin sista ridtur i Skellefteå, vi hittade en runda som gick genom skog och över ängar, fantastiskt bra träning för hästarna att gå där sen var man tyvärr tvungen att passera detta
Den här gick det en väg runt men en annan fick vi gå på kanten. Längst ner i högra hörnet här på bilden så skulle vi passera skogsdungen och där stod det en potatislåda full av sabeltandade tigrar så Mayan var kvick och gjorde undanmanövrar så vi inte skulle bli uppätna.
=/ Herregud vad hon for, det var år sen hon reagerade så där häftigt på nått utan att ens stanna och fundera, bara tvär kasta sig. Två gånger. Bah.
Sen kom vi ut efter vägarna där vi var härom dan och så efter travrakan hem, så blev det en del trav och galopp.
 
 Efteråt var Mayan dyngsur i svett, det var en väldigt varm dag 
Då är det väldigt skönt att stå i stall med vattenspilta. Herregud, det var nog det bästa nästan =) Vattenspilta med varmvatten, den lyxen har jag aldrig haft i nått stall jag stått tror jag.... Nope.
Blöt!
Kolla, tom svettig genom schabraket, det har nog aldrig hänt förr
 
Sen packade vi in oss i trnasporet och åkte hem och jag var som sagt helt slut när vi väl var hemma. Dels väldigt fullt upp i Skellefteå och dels väldigt jobbat att sitta och köra så långt. Men ack så jäkla roligt. 
0 kommentarer