stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Första september

Publicerad 2014-09-01 22:50:04 i Allmänt

Fin fin ridtur idag, det blev inte som tänkt men det blev bra ändå och helt underbart väder.
Travar efter travbanan =)
Hittade mysiga avstickare iform av sand och gräs vägar. Det är lite halleluja för travfolk alltså dom har så fina vägar.
 
Delade på gräs precis som Lady och Lufsen. Love is in the air. Mayan är väldigt förtjust i Turbo och hummar och fnittrar åt honom hela tiden.
Blev en del mysiga galopper. Mayan var inte lika stollepigg som tidigare men pigg och fin. Speciellt helt suveränt trevlig efter grässtigen vi hittade, vilket fint schwung det blev både i traven och galoppen. Jättestor skillnad på när vi sen kom ut på travbanan igen, genast lite "knackigare" i steget. 
Fina fina donnan min.
 
 
På morgonen var vi på Royal hästsport som hade helt sjuk rea. Tyvärr fyndade vi ingenting,eller, jag hittade en vinterjacka men hade hoppats på mer fynd. Det var 50 till 80% rea. 
 
Det är så myyyyyysigt. Jag tror inte vi åker hem.
 

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2014-09-01 23:30:36

Nää ni får inte åka hem, jag ska gömma din transport så ni måste vara kvar, sådesså!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela