...

Jaha... Ja nöjdare med denna hovslagare än så länge iaf. Nogran och pratsam och verkade ödmjuk och trevlig och la ut skorna så inga trångskodda fötter denna gång. Visade och berättade om vad han hittade och tyckte om saker och ting. 
 
Mindre trevligt Däremot, så när han höll på med Mayan så sa han: "hon börjar få dåligt hjärta" och påpekade på pulsen som syntes i halsen. Och där dog jag lite. Tankarna gick genast till Zorro och hur hans puls syntes. 
Fast å andra sidan så undrar jag om hon inte haft den där pulsen länge, jag tycker mig känna igen det utan att jag reagerat på att det faktiskt inte ska synas, vilket såklart inte gör det mindre oroväckande men man kan ju leva väl med hjärtfel också och det har ju inte märkts på henne. Förutom att ja, att hon varit lite tröttare än vanligt 
Minns också att dom lyssnade igenom henne ordentligt när vi var till kliniken i våras och dom hörde inget konstigt då. Försökte känna på henne om jag kunde känna hur hjärtfrekvensen var men det gick inte. 
Urg. Nåväl, blir till att ringa kliniken imorgon och åka in och kolla upp det iaf. 
 
Nu måste jag iaf försöka att inte tänka på saken för nu måste jag sova. Ska jobba natt i natt nämligen. Mycket trevligt även o jag blev nervös över det också då det var så länge sen så jag vet inte om jag minns vad det var jag skulle göra. 
 
Urg 
 
2 kommentarer
Johanna

Vem har du haft ut?

Ann

Men å. Kram.