..

Jag var nära att börja grina när jag pratade med kliniken igår. Hon sa förstås att det inte behöver vara så att hjärtat är slut bara för att man ser pulsen men tyckte att vi skulle komma in och kolla upp det, speciellt med tanke på att hon ändå varit tröttare än vanligt iaf. Så på måndag har vi tid.
Jag har haft panik. Varit halvdöd och haft så ont i magen. Svårt att förklara det panikläget. Tok kollat hästannonser och blev jättestressad av att det inte fanns en enda häst som jag ville ha. Varför jag nu tyckte att jag behövde det. 
 
Jag vet inte riktigt varför det tog mig så hårt. Kanske för att det aldrig nånsin fallit mig in att hjärtat kan ta slut på tant. Dumt förstås men det har verkligen inte det. Det mesta annat har jag nog tänkt på, benen, kroppen överlag, tänderna. Jag vet ju att hon är gammal och att hon inte kommer leva hur länge som helst. Nån gång ska det ju ta slut. Hon har kämpat så länge, hon har överlevt så mycket.
Jag vet även att om det nu är så att hjärtat är slut så kommer hon ju inte dö imorgon. Hur det än blir så har vi tid kvar. 
 
5 kommentarer
Therese

Jobbigt, usch!
Men vi ska väl inte tro det värsta än, även om det säkert är lätt att göra det.
Som du skriver så kommer ju den där dagen man inte vill vara med om, men vi får hoppas att det inte är än.
Kram!

Svar: Synd att du är så långt bort, känns jobbigt att behöva åka själv.Kram.
Stjärnstrålar

Tiger

Dessa djur, allså. Så mycket glädje och sorg. Hoppas det ändå är okej med tanta.

Tack för intressant svar ang. hovis, sko osv! Är många saker att ta hänsyn till. Viktigast är att göra det som passar er (dig) bäst. <3
Hoppas denna hovis ofta är förbi (trots avståndet) och att du är och blir nöjd med hen. Lät ju som att hen hade en del erfarenhet i alla fall. :)

Krama Mayan så mkt.

Ann

Men å kära du. Största kramarna till er båda. Håller tummar och tår att tant går vara pigg & fin flera år till och att det löser sig för er. Av egen erfarenhet senaste tiden; glöm inte dig själv i oron. Det är så lätt. KRAM <3

Svar: Tack. Jag hoppas verkligen det jag också.Kram
Stjärnstrålar

Linnea

Usch, aldrig kul när dom blir äldre. Vet att på människor är det lätt att de får "hjärt-hosta", du har inte märkt nån torrhosta då hon rört sig? Och visst kan hjärtat vara trött, men det behöver ju som du skriver inte alls innebära slutet, ni kan ha lång tid kvar ändå. Tänker på dig! Kram!

Therese

Långa avstånd suger!!
Hade gärna följt med dig, förstår att det känns jobbigt att åka själv.
Men Lena brukar ju följa dig, du kan inte få med dig henne?

Svar: Hon var tyvärr upptagen den här gången.
Stjärnstrålar