Akupunktur

Både igår och i förrgår när jag gick å la mig så låg bara där å fånlog. Men en Ebba på sidanom med huvudet på axeln och en Lilleman på magen som spinner och snarkar. Hur kan man inte. Mys på hög nivå. 
Dessutom så hade jag en så fin stund i går kväll när jag var och gav hästarna kvällsmat i fullmånens sken och det var helt stilla och 12 grader varmt. Stråla glänste i månskenet och det var bara så fridfullt att stå där med dom och bara vara.
 
Hittade en bra film också, Frozen blev det och Disney levererar ju alltid. Det var väl inte det bästa jag sett men helt okej. Fast herregud vilken vilken sorglig och tragisk histioria egentligen. Riktigt jäkla tragiskt. Vilket Disney ofta är. När man tänker efter.
Sen fattar jag inte riktigt varför Elsa har fått mest uppmärksamhet, det var ju Anna som var den coola (pun NOT intended) och riktigt fränt med fjordingar.
 
 
Idag fick då mina damer akupunktur
Det var väldigt intressant och Mayans spända muskler slappnade av nästan på en gång. 
 
Båda blev väldigt trötta
Mayan somnade nog lite till och från och vinglade när hon skulle gå ut igen och snubblade på tröskeln.
Blir intressant att se om vi märker nån mer skillnad framöver. Dom ska få igen nästa vecka.
 
Plockade som vanligt med en massa äpplen från skellefteå. Så facinerad av hur fina dom är, precis som köpta. Jag håller på att baka äppelkaka för fulla muggar. Har redan gjort slut på två stycken. Inte själv var bara lugn. Nu har jag tre på gång och ska stoppa i frysen.
Nom nom
0 kommentarer