Tteam

Man kan ju faktiskt blocka drama puckon och självutnämnda facebookpoliser. Så slipper man fundera på det nå mer sen. 
Skönt.
Jag har så svårt för att släppa sånt där, speciellt när det blir missförstånd och fok som inte alls har nåt med saken att göra börjar tycka en massa saker fast dom egntligen inte har nån aning. Jag HATAR när folk tycker saker om mig som dom egentligen inte har nån aning om, Men då blockar man så slipper man se.
Fint.
 
Vi har haft tteam och ttuch träning i dag, jag kände mig lite väldigt ofokuserad i början, det är lite kaos i min hjärna. Inte speciellt ovanligt men det var lite mer idag.
Det släppte för mig iaf, mycket tack vare folket på ridbanan. Så fick vi en ganska fin träningstund. För Stråla blev det dock lite överkokning på slutet. Det var jobbigt för henne, herregud så jobbigt det var så det blev fullt myrkrig i huvudet till slut. Mitt fel då jag glömde bort att det vi gjorde säkert var nog jobbigt så vi gjorde lite extra saker också så som lyfta på benen, (det var mest för att hon själv började bara för att jag höll i pisken. Jag kan jag kan), och flytta framdel och bakdel Hon är ju så duktig och vill så mycket vara till lags och försöker så matten får ibland svårt att vara lagom.
 
Mun massage
Kotungan
Vi lär oss göra ormen (eller vad det nu hette) på Gutten
 
 
Stråla blir alltid väldigt fort psykiskt trött idag resulterade det i lite överslagshandlingar i form av extremt pillade och tuggande och slitande i grimskaftet och på hemvägen var hon väldigt skvätten, vilket hon verkligen inte brukar vara. Allt var farligt och när vi blev omkörda av en bil med släp samtidigt som vi skulle passera en stillaståeende gravmaskin så var hon tvungen att pipgrymta lite och hoppsprätta några steg. Värre än så blir det aldrig men ett väldigt tydligt tecken på att det blivit för mycket. Halvvägs hem så drog hon en djup suck och slappnade av.
 
Jag fick även veta att jag inte är ensammen om att stoppa in fingarna i gäspande hästmunnar. Tack för det 
 
 
Imorgon ska nog jag och Stråla ta oss en ridtur. Om nu allt går som det ska hos eterinären med Lilleman. Nervöst ja.
1 kommentar
johanna

spännande med tteam, effekter, syfte?