Rapport från djursjukhuset

Än så länge lever han.
(veterinärens ord)
 
Han överlevde själva operationen och vaknade upp som han skulle. Tyvärr så har han lite svårt att andas. Dom tror att det antingen kan ha blivit vätska i brösthålan eller en infektion. Dom ska avvakta under natten och röntga honom på morgonen och eventuellt sätta in drän. 
 
Det var faktiskt väldigt skönt att lämna honom i morse, även om jag först fick lite panik över att det var för tidigt, att vi skulle haft lite mer tid. Men nu har jag gjort vad jag kan, nu ligger det inte i mina händer mer. Jag fick dessutom väldigt stort förtroeende för kirurgen. Han såg även till att dom ringde mig så snart han var klar och berättade att själva operationen gick bra. Sen ringde han själv så fort han fick tid.
 
Herregud han hade haft hela magsäcken, njurarna och en massa fettvävnad uppe i brösthålan.
Kära lilla katt.
 
Jag har haft sprängande huvudvärk idag också med fina synbortfall, halvblind på högerögat. Dessutom så har jag ont i hjärtat. Jag förstår att det bara har med ångesten att göra men det är rätt obehagligt ändå. 
4 kommentarer
Tiger

Oj, hänt mycket på någon dag. Inte undra på då med Lilleman, ojoj. :/

Du har gjort Allt du kunnat. <3

Snälla, tänk på dig själv nu. Ångest och dess symptom är hemskt. Fint att du lägger tid med hästarna på finaste sättet. Lättare att andas då? Vilka andra saker lättar på trycket? Massage? Om så, healing?

Håll ut. Det blir bättre.

Många kramar

Ann

Åh <3
Håller tummar & tår för fluffplutten & dig!

Therese

Hoppas han tar sig igenom det, helt hopplöst låter det ju inte.
Fortsätter hålla tummar och tår.
Heja Lilleman!!

Linnea

Kram!