stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Måndag

Publicerad 2014-10-20 19:04:17 i Allmänt

Så där, då var jag arbetslös. Och kickar igång med att jobba typ 60 timmar den här veckan. Ha ha.
Börjar med att jobba natt i natt och sen till imorgon kl 16 och sen jobbar jag fredag kl 16 till söndag kl 22. 
Var iaf på arbets idag som man bör och det är en sån fröjd att gå på arbets här i Luleå motför i Kalix. Fort gjort och inga problem. 
På fredag ska jag även på en arbetsintervju och troligen få gå intro på ett nytt ställe nästa vecka. Få se om det passar mig dock, det lät bra på sätt och vis men väldigt väldigt sorligt.
Ja vi får se.
 
Hästarna vilar. Eller, ja Stråla rejsar runt i hagen och matten har hjärta ti halsgropen. Förhoppningsvis kommer hovslagaren till helgen och fixar vinterdäck åt pållan, jag ska göra ett försök att få på Mayan några fler brodd nu innan jg åker och jobbar.
 
Lilleman har varit ut en liten sväng idag också med reultatet att matten fick lite mild panik när jag inte såg honom och så var han bara på altanen.
Jösses.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela