Utslag

Så sjukt goda kakor! Här är receptet ifall nån skulle vara intresserad
http://bliminjast.se/2012/november/sega-chocolate-chip-cookies.html
Lätta att baka, sega och supersmaskiga.
 
Idag har varit en slö dag, jag har tänkt på det ibland att det är nästan aldrig som jag har såna där sova hela dan dagar nå mer. Jag kan sova länge och sen vara trött och slö och vila mycket men förut hade jag ofta dagar när jag sov precis hela dan. Ungefär en gång i veckan och iblan flera flera dar på raken.
Rätt intressant är ju också att hela min livsituation är rätt crappy, det mesta skiter sig och jag bor som jag bor och har inte råd med ett jävla skit men ändå så mår jag så mycket bättre. Speciellt sen jag bodde i Siknäs. Det måste vara det sämsta jag gjort i hela mitt liv. Flytta till Siknäs. Tragiskt men det går inte att göra ogjort så det är bara deala med all skit som följde.
 
Nåväl, nuff ranting om det. 
Varit och hängt med min högubbe ett bra tag, han är ju bara för bäst. Tänk om jag hade haft lika lätt för att umgås med folk i min egen ålder som med farbröder...
 
Sen har jag och Stråla varit ut och skrittat i mörkret. Det var inte alls nå mysigt eller trevligt. Mest bläh! Nä nu var jag orättvis, halvvägs var det mysigt och hon lyssnade bra, sen kom vi på hemväg och blev allt bläh.
 
Pysslat om Mayan som vanligt och tagit ut henne en sväng att gå runt gården, hon gick ändå relativt bra. Jag vet inte om jag tycker att buttan gjort nån större skillnad, vet inte hur snabbt det borde märkas heller. Men hon tyckte det var jätteroligt att komma ut och gick ändå okej så imorgon ska hon också få komma ut, två svängar tänkte jag mig. Bara just runt gården.
Ligghallen blir som den alltid blir när vädret är så här pissigt, den blir rätt sunkig.Egentligen inget fel på den men jag får lätt utslag när det inte är ljust och fluffigt och fint så jag har gjort en rejäl storstädning där inne. Fan bara att jag glömde köpa kalk.
 
Stråla ser ändå rätt okej ut i hullet nu
 
1 kommentar
Malin

Kommentaren om umgås med dom i sin egen ålder känner jag igen. Jag känner mig som en pensionär i närheten av folk i min egen ålder allt som oftast iaf. Det ända undantaget är typ hästmänniskor och dom går bra i alla åldrar för jag reflekterar ändå inte över folks ålder. :P