Täcken

Mayan önskar sig det här täcket i tidig julklapp
Nu när hon står inne så nedrans mycket och det är jäkligt kallt.
Jag fyndade ett begagnat jättefint stalltäcke 100 gram tidigare, innan allt det här, som jag tänkte att hon kunde ha under 400 grams då det blir svinkallt. Det har kommit till väldigt god använding nu. Men det är för kallt då det går tunt -10 och kallare. Så då vill hon ha det här. 
(Och Stråla påminner om att hon har önskat sig det där tränset i flera år nu. Faktiskt.)
 
 
Alternativt det här
Det var ännu tjockare. 
 
Är det försvarbart? Måste se hur lönen ser ut, har ju 4 veterinärräkningar att betala också. Måste köpa sockerfri lucern också, Och så hade faktiskt Stråla behvt ett varmare täcke, hon har blivit jättekänslig i ryggen. Men om Mayan får ett nytt trockare innetäcke kan ju Stråla använda Mayans, hon har ju ändå mer päls. 
 
Undrar om jag har nått jag kan sälja? 
 
 
---------------------------------------------------
Nej det är det inte, det är onödigt när utgången är så osäker och dessutom skulle hon ju få boots och dom är inte billiga. Voj voj..
1 kommentar
ulrica

Är det fång Mayan har? Det har ju en av mina sköthästar :( Ellerja.. hon skrittas nu sedan några veckor tillbaka.. men väldigt sparsamt och jag är supernojjig över ALLT! Nytt halm.. hö.. låter det i magen.. hur ser bajset ut.. hur känns hovarna.. Puh. Jag vill så gärna att hon skall må bäst!

Svar: Jo fång. Vidrig sjukdom! Och jo det blir ju jobbigt för resten av livet, föralltid nojjig för återfall.
Men skönt att hon börjar komma igång.
Stjärnstrålar