Medicin meddesamma

Jag ska på julfest imorgon! Whooop!! 
Lite sista minuten så där så kom dom på att dom skulle bjuda mig också. Så roligt, det är precis vad jag behöver. 
Egentligen så hade jag bokat in akupunktur åt båda brudarna men det får vi skippa med lite dåligt samvete men nä, jag vill verkligen åka.
 
Idag har Helena haft ut Stråla på en liten promenad och jag har varit ut med Skorpan och Ebba på en liten promenad.
Annars har Mayan fått gå en sväng runt huset och sen fick hon en rykt, massage och rygg gympa. Rörde ryggen jättefint, jag blev väldigt imponerad. Kanske det hjälper att hålla på. 
Hon var mycket mindre halt idag igen än igår. Kanske det är en galopperande hovböld. Knepigt är det iaf. Jag drog av henne toffeln som ändå hamnat på sniskan, och kollade om det hade hänt nått där i, typ nått som spruckit upp. Inget som jag kunde se iaf. Satte tillbaka tofflan sen.
 
Har varit och gjort en massa ärenden, bla hämtat ut mer medicin. Räknade ut att jag har betalat runt 4000 för endast medicinen till Mayan och Stråla den här månaden. Så skojigt! Det är roligt nästan jämt. Och så tillkommer ju veterinärräkningarna på det då. Vojne vojne. 
Det är inte utan att det är lite panik som kryper runt, hur FAN ska jag lösa detta alltså? Jag får bo i bodan för alltid.
Alltså det är helt sjukt, om jag lite snabbt räknar ut vad alla veterinär räkningar detta år har gått på så hamnar vi runt 50 000. Bara det här året alltså. Och det är inte över än.
Ha ha ha. Det är ju helt jävla sjukt! Tur vissa djur är försäkrade iaf. Kan kan faktiskt inte riktigt låta bli att himla med ögonen åt dom som gnäller över en veterinärräkning. Speciellt om den personen har ett välbetalt jobb. 
0 kommentarer