Serier

Plöjer True blood i en rasande fart, det är ju så bra och inte så jättemånga avsnitt. Men oj vilken kass skådis Anna Paquin är. Hur tänkte dom där egentligen? Det blir bättre, är bara på 3:e än, men i första säsongen... yiekes. 
Men älskar Lafayette, Tara är underbar och Jason likaså. 
 
Jessica och Hoyt är också två favoriter.
Fantastiskt vacker.
 
 
En sak undrar jag dock. Varför blir inte Sookie hög, galen och beroende av V när hon dricker av Bill och Erik? Och blir de vampyrer som tex säljer sitt blod medveten om alla som tar det och blir alla som tar det kåta på den vampyr vars blod dom tagit? Jason blev ju inte det på vampyren han hade i källaren men Sam blev ju det på Bill tex.
Och varför blev Jason helt väck av ett rör V med stånd som inte gav sig och var tvungen att åka till sjukhuset medans andra kan dricka mängder utan att bli illa däran? 
Hur tänker dom där undrar jag?
 
 
 
I jakt på någon komediserie att se lite så där lättsamt så tittade jag lite på Men at work på viaplay. Men hallå. Kräks. Kasst kasst kasst. Varför är så många sitcoms så där uppstaplade och skådisarna bara rapar upp oneliners en efter en utan minsta känsla och inlevelse? Det finns massor med sitcoms men få riktigt bra. 
Det kan ändå vara ganska okej skådisar, såna som varit roliga i andra serier så min teori är att det är ressigören det hänger på. Och kanske kemi mellan skådisarna?
 
 
Skulle vilja ha en veckas semester då jag har sett att s:3 av både Game of Thrones och The Walking dead finns på Hemmakväll nu. 
 
 
 
2 kommentarer
Marie

Ooooh älskar true blood! Du kommer förstå senare varför sookie inte fungerar som alla andra. Lyllos dig du har en fantastisk säsong framför dig( minns inte om det är femman) där Skarsgård är helt fantastisk och förvirrad. Var inte så förtjust i honom innan men blev lite kär där och då ;)

Tiger

Jaaaa, TB! <3 Var länge sen jag såg de tidigare säsongerna, men som nämnt ovan; Sookie har en hemlighet (-er). ;)

V är väl som tyngre droger generellt, någon är pundare och kan ta mycket för att få samma "fix" som en förstagångare. Hm.
Älskar också BabyVampJessica så himla mycket, Lafayette är fab, Jason (well, det är tur han är söt...)och Pam. ÄLSKAR PAM. EricFuckingNothman är bara Nnngghhh!
Sam är love, Hoyt - vilken fin man!
Bill tycker jag är för mkt twiligt; "Buhuuu I'm a Vampire.." Embrace it, Dude! Karaktären växer i och för sig.
Tara har jag jättesvårt för, hehe, hoppas varje säsong att hon ska dö. Eller nått. Smak/bak! ;)

Anna P dålig skådis? Hm, aldrig tänkt det så. Intressant! Sookie är ju en konstig och speciell karaktär, hon är inte riktigt funtad som många andra pga various reasons. Kanske?
Kuuul med serier! :D