Mej ävry dej

 
Jaen gudars. Speciellt nu. Vad skönt det hade varit att ha ett kontorsjobb så man bara kunde säja, nej nu far jag hem och sköter om min sjuka häst. Hejdå alla papper sköt er själva. Men nej då, jag ska jobba i vården. Och på ett ställe där det inte finns några vikarier så man sitter fast som i ett skruvstäd.
Vad arg jag blir, som djurägare har man verkligen inget skydd alls, som förälder har man VAB, då kan dom inte säja nått men VAD, det finns inte. Jag kan inte låta bli att tänka tanken att om jag hade fått vara hemma och kalla på veterinär redan för två veckor sen så hade det kanske gått över vad det här laget. Det är ju inte alls säkert men visst är det skönt om man lägga över skulden på något annat, iaf lite.
 
Ibland är det faktiskt en nackdel att vara jäkligt bra på sitt jobb och omyckt, det blir så jobbigt ibland att bli stående med ALLT ansvar.
 
Ah, ja ja, jag trivs ju rätt bra för det mesta, är bara lite bitter just nu och känner att jag behöver skyffla över lite ansvar på nån annan.
 
Jag har testat en honungsplatta på Mayan nu för nu såg det ganska konstigt ut när hon hade varit utan bandage ett halvt dygn. Det brukar ju vara bra på människor och kräver inte ett stort bandage tänkte jag. Hoppas det ser okej ut nu när jag åker dit igen.
 
Idag får dom faktiskt vila hela bunten, har bara pysslat om dom och låtit dom beta lite gräs. 
Matten är TRÖTT.
 
Bubblan har snusat och gräftat. Hjärtat.
 
Sen har vi legat i soffan och plöt lite TB. Påbörjat s 4 och Sookies folk var ju då inget rart folk. Men snutte då så söt en förvirrad Eric var. 
 
2 kommentarer
Marie

Men eller hur?! "Snookie" jag dog lite ;) hoppas majan kryar på sig nu!!

Svar: Ha ha ja precis.
Stjärnstrålar

Johanna

Vad är honungsplatta?