Intressant?

Jag kan väl fortsätta på bitter temat. Jag retar mig så på folk som inte uppdaterar sina bloggar. Jag tycker att alla som har blogg borde uppdatera minst en gång om dan så att jag har nått att läsa. Så det så.
 
 
Men det som retar mig på riktigt, inte speciellt mycket alls egentligen men tydligen tillräckligt för att skriva om det, det är dom som lägger ut tiomiljoner bilder på samma häst som ser precis likadana ut. I mina ögon så blir det inte intressantare för att det är olika steg som hästen är fotad i. Nu kollade jag nyss en blogg och räknade till 3 inlägg efter varandra med först 18 bilder på en springade häst, sen 28 bilder på samma springade häst och till sist 14 bilder på samma springande häst. För mig slutade det vara intressant efter en bild.
Herregud.
Visst bloggar man mest för sig själv men jag tycker inte ens att mina egna hästar är så intressanta att dom bör läggas ut i såna mängder. Det räcker väl med en eller två bilder per häst liksom och gärna att dom gör olika saker.
 
Samma sak med Insta, sluta lägga upp förtielva likadana bilder.
Sen retar jag mig på dom som alltid ska be om ursäkt för dålig kvalite på bilderna. Så länge man ser vad det är är det väl bra vad sjutton. Och ska jag välja mellan en blogg med jätteskarpa bilder på rad som ser likadana ut eller en blogg med kassa bilder som är olika och intressanta så väljer jag den andra varianten.
 
Å så tar vi det här inlägget med en smula wink smiley till
 
Eller
Som Chatteman skulle ha sagt
0 kommentarer