Fiskben

Idag var dårehästen lite lugnare och bandagebytet gick väldigt smidigt. Det går fortare och fortare och idag valde jag att inte tejpa runt så vi får väl se om det sitter kvar däremot. Kanske får lägga om det till kvällen igen. 
Själva såret ser jättefint ut och idag såg jag inget var eller guck så det är förhoppningsvis sista dagen med jodopaxbandage nu så får hon ett torrt bandage sen. Själva hoven ser inte så rolig ut efter att ha varit jodopaxad i flera dagar. Jag hoppas att den hinner räta till sig lite, jag är orolig att den kommer att trasas sönder innan hon får på sig en ny sko. Hovslagaren kunde komma först nästa fredag. Alternativt at det inte ska gå att fästa en sko i den.
Här hade det varit gott att ha iaf lite kunskap och ork att fila till foten lite så hon slipper gå på hovväggen =S
 
Jag har däremot slutat oroa mig för benet som har varit fint nu i tre dagar. Bara ytterst små gallor kvar.
 
Nu ska jag återgå till de vandrande döda. Helena kommer till Stråla ikväll och Leffe och Mayan har fått bete lite som synes.
Imorgon tror jag att jag ska ta och rida Stråla om orken är med mig.
 
20 grader varmt idag btw, jisses det vart sommar på en gång, jag håller på att storkna då värme inte riktigt är min grej, fast främst har man ju inte hunnit vänja sig. Från svinkallt till tokvarmt. Bara det inte blir som i fjol, 30 grader i maj. Det är inte bra...
 
Jag har ett fiskben i halsen. Halkel!
0 kommentarer