WoW

Jaha jamen det är ju fantastiskt. Det ser ut som att den enda sadeln som skulle kunna funka på en 140 gradig laggårsvägg är en WOW sadel. Å matte kommer bli så ruinerad. Det är ju drömsadeln och jag har länge haft den i tankarna men nog hade jag hoppats på att komma undan billigare.
Fast, å andra sidan när man läser på så låter det ju helt fantastiskt (iofs så marknadsför väl alla sig med att det är helt fantastiskt) men det kanske är precis vad Strålan behöver för att kunna vara frisk i sin rygg dessutom.
http://www.wowsadlar.se/wow-sadlar/varfor-valja-wow/
Nu ska jag bara komma underfund med hur man går till väga för att prova ut en när dom bara håller till i Stockholmskrokarna och om jag måste sälja en arm och ett ben för att få råd med en.
Hade man inte kunnat få ett par MDC stigbyglar på köpet, dom tilltalar mig nå djävulskt. Både det att dom är skitsnygga och skitsmarta.
Jag har ju islandsstigbyglar till Mayan för att dom ska ligga rätt väg och inte måsta vrida stiglädret, mest för att stiglädret i det läget ger Mayan skav men även för att det är allmänt mycket smartare.
 
"MDC Intelligent Stirrups® är en revolutionerande ny stigbygel som har ett ställbart stigläderfäste. Öglan kan justeras från det traditionella läget till 45 eller 90 grader vinkel och du väljer vilken position som passar dig bäst. Vinkeln förbättrar skänkelpositionen och avlastar höft, knä och fotleder samtidigt som det minskar risken för skav medan du rider."
 Meeeen, 2000 spänn för stigbyglar, nja, då håller vi oss nog till islandstigbyglar ala 200 spänn på hööks
 
 
 Och nu sitter jag och läser om pålagringar i bakknän och blir illamåeende. Fy fan. Min lilla tös.
Tänkte dock idag att vi kanske skulle ta och fara in till kliniken igen, bara för att kolla upp. Jag tycker ju att hon blir bättre men samtidigt så tycker jag att det tar så jävla lång tid. Hade varit intressant om veterinären också tycker att det ser bättre ut eller ej.
Jag började fundera på om hon kanske hade behövt helvila ett längre tag, eller om hon helt enkelt hade behövt mer träning, att få igång musklerna mer, eller om vi gör rätt som vi gör.
Tänk om man hade ett facit att gå efter. Vad är rätt?
1 kommentar
Ann

Den rörbara bommen verkar ju skitbra! Men uj vad dyra de är.

Svar: Jag tycker att allt med dom verkar bra. Att det finns så fruktansvärt många möjligheter att anpassa till både häst och ryttare och bara det faktum att den faktiskt är gjord för kvinnor och inte för män.Men ja priset är i saftigaste laget fast man kan ju köpa en Childeric (som ju är så jäkla populär) för samma pris utan att få alla de möjligheterna som kommer med en WoW.Och så får man ju hoppas att man kan ha den resten av hästens liv om man köper en.

Men en Globus för 10 hade ju onekligen varit bättre för matten.
Stjärnstrålar