Solsken!!

Men gud, solen har varit framme idag. I flera timmar. Det var typ... eh... hur länge sen som helst. 
Jag skyndade mig att klä av Mayan och Stråla så dom fick njuta av solen och luften dom också.
Nu är det dock mulet och dimmigt och blåsigt så täckena åkte på igen.
 
Mer sol åt folket!!
 
 
Det blev en lång mys stund i hagen med kramar och kli. Sen tog jag ut Stråla på en cykelsväng med tanken att hon skulle få röra sig fritt och svlappnat, jag tänkte även att hon skulle få börja trava lite och så tänkte jag att med cykel så kanske hon springer avslappnat och svingar igång ryggen.
Ja. Nä.
Så vart det ju då inte. Stråla tyckte tydligen att det var skitkul att vara ut med cykeln så hon blev jättepeppad, mest spänd och, tja, stegrade två gånger, sparkade bakut en gång och sprätte runt lite allmänt ungefär hela tiden. Medans jag försökte hålla mig och cykeln på vägen då den bara slängde omkring eftersom det skar igenom hela tiden.Typ. Suck.
Men hon vart inte alls påverkad efteråt och har knappt vilat nått, kändes riktigt fin i ryggen och i rumpan faktiskt, det är inte så mycket kvar nu.
Åh, låt det hålla i sig och fortsätta gå åt rätt håll.
 
Eftersom jag hade tänkt cykla med Mayan också så fick jag tänka om lite där, inte riktigt cykelväglag idag. 
Så vi tog en körtur istället där vi följde en "ny" väg som Ivan tipsat om, det var spännade tyckte Mayan och det är alltid skönt med lite nya vägar, det finns inte så gott om dom här i byn, jag har liksom utforskat det mesta genom åren. Det kan jag sakna lite med Siknäs, allt outforskat.
Sen blev tant helpaff när vi kom ut på Stormviksvägen. Ha ha, rolig min hon fick. Travade på lite där och sen hem igen och vid det laget hade det mulnat på rejält så matten höll på att frysa ihjäl.
Prinsen mitt i skithögen
 
Då var det redan helg igen, helt sjukt vad tiden rusar iväg.
Snart är min lediga vecka över och det blev inget besök av Therese då hon blev sjuk. Funderar på att he mig iväg och kolla på WE träning i boden ikväll.
2 kommentarer
Johanna

Vad är det för hemlig outforskad väg :P ?

Therese

Håller tummarna för Stråla.