Roligare än så här blir det inte

Ganska intressent vad tiden går ändå, trots att jag inte gjort nånting, absolut ingenting. Var och klappade på hästarna och gav dom lunch, var dit en sväng till och gav dom mellanmål (medryttaren fixar resten, förutom motionen det skulle hon inte ha tid med) sen har jag bara suttit med datorn och glott. Hittat ett täcke som jag måste ha, nyhet på hööks, ett 100 grams som jag behöver. Öh, lärt mig varför man säjer att man blir gift om tårtan står upp 
"Det vet väl alla att om tårtbiten ramlar omkull så ”blir man inte gift”…Alltingets etnolog Annika Nordström berättade att den sannolikt har sina rötter i 1800-talets idéer om vilka kvaliteter en kvinna borde besitta för att ha chansen till ett ”bra gifte”. Om man kan balansera en tårtbit från kakfatet till assietten utan att varken tappa den eller få den att ramla omkull, ja då har man i alla fall visat en sådan kvalitet.

– Att man säger så här är för att det gällde för kvinnor att "bli gifta" på den tiden. Det handlar mer om att servera och vara en en duktig husmor, säger Annika Nordström."

Så då vet vi det. Jag vet även varför man säjer att man blir snäll av pepparkakor. Betalat räkningar, läst en jäkla massa blogginlägg. Lagt ut annons om medryttare till Stråla (hjälp). Oroat mig för Strålan. Gjort våfflor fast jag knappt kunde äta dom. Halvslumrat emellanåt.

Hm, tja. Inte ens idats se ryttareliten då jag kände att det krävdes ett visst mått av engegemang. Funderar på varför blogg.se har börjat göra ett helt styckebyte när man trycker på enter? Knas! 

Ja skojigare än så har det inte vart idag. Imorgon måste jag nog ut med hästarna en sväng. om inte annat för att få undan ångesten för att dom står. Det känns inte bra. Mayans gamla pssm kropp behöver röra sig och att Stråla blir stående mitt under igångsättningen känns inte heller okej. 

Blah!!

0 kommentarer