Hi hi

Jag kan ju ha råkat klättra upp på Stråla idag. Det var inte alls planen men jag testade om sadelhandaget jag hade köpt nådde runt nosen att ha som betthöjare och när hon lika hade tränset på sig så kunde jag inte riktigt låta bli.
Först promenerade vi en sväng i skogen för att lyfta på benen men det är inte så bra där än. Sen satt jag på henne kanske 5 minuter, gjorde lite skänkelvikning och testade öppnor gick sådär och slutor som vi inte alls fick till. Hon verkade tycka att det var okej att ha mig däruppe och var helt lugn och fin.
 
Vad hon tyckte om betthöjaren var svårt att säja, hon tyckte nog att det var lite små konstigt men verkade ändå nöjd. Måste prova tömköra med den nästa gång. 
Första gången hon haft bett i munnen på länge förresten, har alltid bara haft grimman när vi tömkört och grejjat nu under igångsättningen.
Nackmagnet och betthöjare på.
 
Tänk om WOW skulle ta och höra av sig snart då kanske...
 
Jag är lika jäkla trött och matt idag, helt darrig och svag i kroppen. Bläh.
Tog en ridtur med Mayan iaf och hon var pigg och fin som vanligt, vi kollade den där "nya" vägen direkt ut på stormviksvägen och det gick att gå där fortfarande. Skrittade mest eftersom att matten var så matt men när vi tog trav så var det inte vilken vardagstrav som helst, nej då, hon plockade fram GP traven och travade på med sån power att hon höll på att he mig ur sadeln. 
Jag orkade inte alls ta vara på den utan blev bara hängade i tyglarna och darrade i benen när jag försökte rida lätt. Typiskt.
Nej det gick inte alls att rida idag och Mayan måste man rida, det går liksom inte att bara åka häst på henne, så skritt var våran gångart. Men lite trav och två galopper fick vi till ändå. 
Fina tant, hon är så rolig.
 
0 kommentarer