Zombiehäst

Oh du vilde virvelvind vad trött jag blev. Och trött var jag. Så trött att jag försov mig till lektionen. Jodå, jag skulle bara vila lite efter jobbet men ställde klockan på 17 för jag skulle vara på ridbanan 18. 17.55 vaknar jag. Först trodde jag att jag hade förvovit mig till jobbet, riktigt yrvaken vimsig. 
Nå Camilla var snäll och väntade på mig medans jag kastade sadel på Mayan och så red jag hemma på ängen så det blev lektion iaf. Puh!
Mayan var pigg och glad med ganska stel, det märks att hon inte har gymnastikserat på länge plus att det blev lite kort uppvärmingen när matten var i nattmössan. Viljan var det inget fel på hon kämpade väl och ville försöka allt jag bad om, ibland tog det emot så vi höll os mest till skritt med lite trav övergångar.
Fina tanta.
 
Sen tog jag med Skorpan och Stråla och cyklade en sväng runt byn. Skorpan var jättepigg och glad men Stråla hon gick som en överjäst zombie. Ha ha, gode mätt hon var. Jobbigt att motionera direkt efter att man tryckt i sig gräs i 4 timmar.
 
Gud vad jag längtar till Therese och Turbo kommer hit
 
 
 
Fast samtidigt inte, för har dom väl kommit hit så är det så fort över sen. Men jag vill nu nu nu!
 
Åh, det är så mycket jag vill göra. Men då man inte har ett öre på kontot är det bara knega och hålla sig hemmavid. 
1 kommentar
Therese

Iii jag håller också på att längta ihjäl mig, nu är det ju inte så länge kvar tills vi kommer :)
Nä det är nästan som om man inte vill komma för man vill inte att det ska vara över.

Svar: Ja men gud, det känns som nått jag längtat efter i flera år, sen jag var liten. Att få ha en kompis med på hästiga sommar äventyr.
Stjärnstrålar