Piercingfri

Jaha. Jag orkade ju inte göra ens en bråkdel av vad jag hade tänkt men efter att ha sovit några timmar och stoppat i mig lite piller så blev det iaf en körtur med Mayan och Skorpan på släp.
Mayan blev sjöblöt i svett av 40 minuter skritt, visst var det varmt med det berodde nog mest på att hennes version av skritt inte riktigt överrestämmer med de flesta andras.
Sen är hon ju lite rolig när hennes farorit syssla är att bada men att bli avsvampad är sjukt obehagligt. Så man måste minsann trampa rumt och stampa bestämt, helst med alla fyra benen samtidigt.
 
 
Ha ha, vad misstänksam han såg ut
 
Å så har vi legat på gräsmattan också.
Så det var en rätt okej ledig dag ändå. Om man hade kunnat bortse från feber och ond hals och slem.
 
Förresten så är jag helt peircing fri nu. Nosringen tog jag ju bort för flera år sen men nu åkte även navelringen ut då den efter 20 år hade börjat vara och blivit galet infekterad. Jättejätteäckligt var det och gjorde ont som fan. Så jag har gått omkring med spritbandage på mig själv för att dra ut var och guck ur ringhålet.
Min misstanke är att det har något med mitt allmänna skittillstånd att göra. Varför skulle det annars ske nu efter 20 år?
Dags att åka till doktorn kanske och se om kan finna vad som felas mig?
 
När jag var på dressyrtävling i lördags så fyndade jag två shabrak åt Stråla.
(Häromdan)
Kanske inte så där jättesnitsigt men lite färg iaf, det blir matten glad av.
 
 
0 kommentarer