Överaskad

Min tanke var att köra på lite idag, upp tidigt och greja med hagar osv för att sedan vara väldigt trött imorgon och komma tidigt i säng. Jag börjar nämligen jobba kl 4 på onsdag för att sedan jobba ett helt dygn då vi åker till Göteborg och min person ska gå på Dansbandsgala på kvällen.
Znark. 
Nå min tanke sket sig ganska omgåeende då jag har varit typ bakis idag. Precis hur trött som helst, helt groggy, hes och matt. Så först lyckades jag släpa mig upp vid tio för att sedan somna på soffan igen några timmar.
Nå, det var ju också lite av min tanke, att vila, och det var ju väldigt uppenbart att vila var vad som behövdes.
 
När jag sen kvicknade till något så har jag och Mayan tagit en ridtur, vi for över flakaberget och lyfte på benen och klättrade lite. Hon kändes väldigt mjuk och fin idag, red väldigt kravlöst bara och lullade på. 
När vi sen kom ut ur skogen och ut på grusvägen så tyckte då Mayan att det var dags för galopp. Hon började sjåa på och flänga fram i nån udda gångart och slita och rycka i tyglarna. 
När matten tillslut tyckte att hon gick någorlunda belevat och gav klartecken till galopp så fick vi en rund, samlad galopp i fin takt och tempo och i en form som var mycket bättre än den brukar vara i galoppen. 
Jag blev så paff, det var nog den bästa galoppen hon levererat nånsin.
Tänk att hon fortsätter överaska mig min fina lilla tant.
1 kommentar
Ann

Men å vad kul :) Fintanten :)