Vinkevink

Fick hämta hem Ebba redan idag, dom trodde först hon skulle bli till på tisdag minst men hon piggade på sig så pass fort så hon fick komma hem idag.
Dock så tycker jag att hon fortfarande är lite småkrasslig och magen gurglar som bara den. Vi måste åka tillbaka någon dag och reda ut varför hon blir så här dålig i magen, dom har bara skött om henne tills hon blev piggare nu när det blev akut och inte direkt gjort några undersökningar.
Nå det är gott att ha henne här i soffan iaf. 
 
Idag har vi vinkat av Therese och Turbo och hoppas att dom kan komma åter framöver. Förhoppningsvis en vecka utan lika mycket drama nästa gång va...
Det är helt sjukt vad fort det har gått, att dom faktiskt har varit här i 9 dagar känns helt ofattbart. Det går alltid fort när man har roligt men nu har det liksom bara blurrat iväg totalt.
 
Om jag får några lediga dagar i rad senare i sommar/höst så ska jag och Mayan ta en liten tripp ner till Skellefteå också. Skitkul ju. 
 
Det som är skönt med att dom åkt är att nu kanske damerna kan lugna ner sig. Herregud vilket drama det har varit, uppståndelse utan dess like och Mayan med sitt kontrollbehov har haft fult upp kan man ju lungt säja.
 
Igår tog vi en liten skritt tur ner till hamnen, jag var på dåligt humör och Stråla var tjorvig och båda tjejjerna höll på och härja uti Turbo hela tiden så det blev som det blev. 
Mysigt emellanåt iaf.
Kanske dom kan sluta brunsta nu också. Jisses. Påminn mig om att jag aldrig nånsin ska ha en valack så länge jag har dessa damer. Leffe är liksom inte något att hetsa upp sig över, det är ju som pappa eller bror, det är liksom Bacon, han är inte heller något att hetsa upp sig över, men tydligen de flesta andra valacker. 
Suck...
 
Inget blod alls från Lilleman idag heller, nu ska han bara ta och börja äta också så matten kan vara lugn. 
 
Jobbat första dagen idag och det gick bra förutom att jag var skit sen då det tog så lång tid att hämta Ebba, imorgon är jag ledig få se hur det är med Ebban om jag vågar lämna henne lite och ta en ridtur eller om vi bara slappar hemmavid. 
Onsdag blir det till att jobba dubbelpass. De där pengarna som jag trodde jag skulle kunna spara... dom for till akutveterinärer istället. jippie liksom. Bara slita på. Det är verkligen inte meningen att jag ska få ha inte ens ett ruttet öre över. Nånsin.
 
 
Jag måste försöka påminna mig om allt mysigt som varit under veckan, jag fastnar lätt i det som varit hemskt, ledsamt och jobbigt. 
0 kommentarer