Hovslagar tjorv

Fan vad jag har otur med hovslagare. En blev jag dumpad av för att han hade för mycket kunder, nästa dumpade jag för att han bara strulade och aldrig kom när han skulle eller så fick man vänta i evigheter med trasiga hovar, nästa skadade sig och slutade sko utan att ens meddela någonting, nästa började strula även denne och sket i mina hästar, blev dissad så många gånger och hästarna fick gå veckor med vidriga fötter eller tappskor. Fan vilken skit han var, fy! Nuvarande ska nu opereras med kort varsel och kommer att bli sjukskriven. Jag vill bara gråta. Fan i helvete!!!
Hoppas verkligen att jag får nån annan för det är redan dags, jättefula fötter med glappande skor, typiskt sommar men skit och helvete också. Å ponnyerna behöver verkas.
Förutom det att hästarnas fötter liksom är a och o för att hela hästen ska funka och att detta är något som hovslagare om några verkligen borde vara noga med i sitt yrke (och nu menar jag ingenting mot nuvarande som självklart inte kan rå för en operation, men tidigare skitstövel) så är det nog jävla dyrt att ha häst utan att man ska måsta ha dom stående flera veckor per år bara för att hovslagare inte kan sköta sitt jobb. Bah!
Hoppas verkligen nuvarande kryar på sig ordentligt och fort och fortsätter vara så bra som hon varit hittills. Bara hon inte tar på sig för mycket och sliter ut sig.
0 kommentarer