Elände och oro

Inatt kom Lilleman hem och släpade höger bakben efter sig och var blodig i rumpan. 
Det var bara pila iväg till djursjukhuset då veterinären misstänkte en sprucken urinblåsa och eventuellt skelett skador.
Men dom fann ingenting på röntgen förutom en liten benbit som låg lös i baknät. Sen kunde dom inte vara säker på om urinblåsan är skadad ialla fall, det kan vara nån liten spricka som inte syns på röntgen. Uppenbart iaf att han fått en rejäl smäll som skadat blåsan ordentlig iaf.
Han skickades hem men ska hållas koll på så att han kan kissa ordentligt. Han har kissat lite i natt iaf, äter och drickr bra. Men oroligt är det. Han vill mest bara ligga under sängen. Nyss tyckte han att han ville gå ut och det är ju ett gott tecken iaf. Har svarat bra på medicinen och haltar mycket mindre.
Knät tror han ska bli rätt bra, att benbiten antingen växer fast eller absorberas men att han kommer att få artros i knät såsmåningom. 
 
Troligtvis har han blivit påkörd. IGEN. Hur kan en katt ha sån otur. Finaste finaste Lilleman han förtjänar allt gott i välden, inte detta..
 
 
1 kommentar
Lena

Nä men usch vad hemskt, hoppas han kryar på sig! Det är som oroligt med katter och vägar...Stinas blev på körd bara för nån dag sedan, dom hittade honom död vid vägkanten...så sorgligt.