Redo

Jag var väldigt i valet och kvalet om jag skulle köra Stråla, velade ända tills jag hade lagt på henne selen, hann ändra mig flera gånger och började även med att göra iordning Mayan. Jag vill ju verkligen inte göra något som gör illa min tös. Men i slutändan så tänkte jag att det är bra att ha något att säja till veterinären imorgon samt att ha "provocerat" henne lite.
Men såklart så tog vi den lätta vagnen och bara en väldigt kort skrittrunda.
Hon ville helst hänga sig i bettet och var stenhård i munnen, ganska lugn när vi gick bortåt, överreagerade lite på läskiga saker (som inte riktigt är normalt) men så fort vi vände hem så började hon takta och härja, slängde med huvudet och ville nästan lätta på framdelen. Och ännu värre häng i tömmen och stenhård vid förhållning.
Lilla tösen.
 
Tur som tusan att jag gjorde transporten redo redan ikväll då den hade fastnat så jag höll först inte på att få på den på kroken då jag var tvungen att vara exakt på för den gick inte att rubba åt något håll vilket innebar ett jävla backande och rattande i mörkret och snön och sen när den väl satt fast på bilen så gick den knappt att få lös. Men till slut så.
Å när den väl var lös så var det ena däcket nästan tomt.
Hade jag måstat hålla på med det imorgon så hade jag nog blivit hysteriskt hysterisk.
Puh. Men nu är den lös, luft i däcken, hönät klart och spånad. Bara ta kusen och åka imorgon då.
Urk.
 
Tack för alla era lyckönskningar.
2 kommentarer
Linnea

Håller tummarna imorgon och tänker på er!

Kram!

Therese

Håller tummar och tår! Hoppas allt går bra. Lycka till! Kram!