Torsdag

Det är allt lite drygt med hovslagare när man inte har ett riktigt stall utan måste sitta och hålla i dom i ett garage med en dörrjävel som inte går att stänga och frysa röven av sig. Hovis håller sig varm i arbetet och vi har såklart på värme, men det hjälper föga när man är still så länge.
 
Min ordinarie brukr ju dock ta alla hästarna på tre timmar, nu tog bara de stora hästarna nästan fem. Det är allt lite skillnad.
Men väldigt bra var att Leffe klarade skoningen så fint. Han som brukar tycka det är så jobbigt. Men jag tror att hon höll hans ben mycket längre ner medans ordinarie håller mcket högre upp och med benet mer böjt och det gör för ont för Leffes skadade slitna kropp.
Det är min teori. Det var skönt att se iaf att han var så nöjd. 
Däremot så hade Stråla jätteproblem med vänster fram. Det blev lite bättre om jag stod och masserade henne runt höger bog/ben samtidigt.
Hmm.
 
Men vad gör man inte för djuren? Å jag måste verkligen tycka det är suveränt med smartfån då jag roade mig med att läsa massor av gamla inlägg i Mullebloggen =)
Nu har hästarna fina fötter och Mayan och Stråla har faktiskt fått på sig snösulor, jag som inte gillar snösulor och aldrig nånsin brukar ha och tycker inte att det behövs. Men den här skitvintern är ju inte som den ska och det bara packar. Så nu åkte sulor på.
Jag har även bett Ivan att ploga upp hela plätten som jag hade tänkt ha som ridbana =P Så vi kan sätta igång lite.
 
 
 
 
 
 
1 kommentar
Johanna

Vem hade du ut, Sara?