Tömkörning

Fin tjej. Tömkörde en bit efter vägen och det gick så bra. Förutom en del idioter som var ute och åkte. Helt facinerade vad mycket av denna vara det finns på den här sidan byn. Dårar och idioter och alla har dom trasiga blinkers och en trasig gaspedal.
Nej det hjälper inte att tuta för att få ett hästekipage att flytta sig fortare när matten redan försöker få en redan stressad häst att gå åt sidan. Det enda som sker är att matten blir pissed och förbannar idiotin i tilltaget.
Hursom.
Gick en sväng, ganska kort sväng men bad om samlig lite här och där, gick jättefint, öppnor åt båda hållen gick mycket bra, skänkelvikning är svårare och åt vänster är det jättesvårt. 
På hemvägen så började vi även göra halter och då märkte jag att Strålan slänger iväg rumpan åt vänster när hon ska göra en halt så jag bad henne göra halter med rumpan rakt bakom sig och ta det lungt och samlat. 
Det var skitsvårt och jätte jättejobbigt sa Strålan men försökte så gott det gick. Det var även där nånstans hon blev lite stressad.
Efter några fina halter så tog jag ner tömmarna och gick hem. 
Nöjd. Det verkade inte ha påverkat henne så hårt heller. 
Fina tjej!
2 kommentarer
Ann

Hon är så fin! :)

Johanna

Jag har bara svårt att tro att hästarna kan komma upp i 15-20 timmars ättid på det sättet...tack för tipset dock!