Tappsko

Men så tyyyypiskt. Besvikelsen när man har gjort i ordning hästen för ett träningspass och så har den en tappsko. Buhu. Jag är ju så fruktansvärt dålig på att kratsa hovar. Skämmes! Så jag märkte ingenting förrän vi kommit ut jag och Stråla och hon bara halkade med vänster fram. 
Så det bara bara vända om. Fast för att göra nånting iaf så tränade vi lite på lyfta benet trick och nu har hon fattat. Jag tror det är tredje gången och hon lyfter högt och fint. Jag tror att poletten trillade ner när jag lyfte mitt ben sammtidigt. Duktig tjej.
 
Och Ebba som var överlycklig över att vi skulle gå ut och hoppade och studsade och hoppade och studsade blev väl lika besviken hon när jag ställde in häst igen.
Fast då tog vi och ropade in Skorpan som gick lös på gården och så gick vi en promenad med henne istället så blev vi något nöjda iaf.
 
Hovslagaren kommer imorgon tack och lov. 
 
Idag få Mayan vila, hon var ut med medryttaren igår, så jag slöar lite. Kanske tar Leffe på en promenad senare. Det kan behövas för jag åt massor med kalorier till lunch men jag vet inte om jag orkar. Gäsp.
 
Ett kilo minus första veckan iaf. Skönt att det händer nått så man känner lite motivation att fortsätta. Sisit hände ju inte ett jota.
 
 
Äntligen är det några minusgrader! Även solen har tittat fram idag, det var länge sen.
0 kommentarer