Måndag

Fast jag kan nästan förlåta plusgraderna när det är sol och fågelkvitter som idag. Men bara nästan.
 
Alltså, det är ju för spännande för att inte säja nått. Jag ska åka till usa i sommar. 
Kanske. Det beror alltså på om jag har råd. Vilket jag garanterat inte kommer att ha men samtidigt så känns det som att det bara måste gå. No matter what. 
Finns det nån med ett exrta jobb i fickan så skicka gärna hit det och må nu bara djuren hålla sig friska så kanske det kan gå vägen.
 
Måste även skicka en extra tanke till min kära vän Therese som har förlorat en familjemedlem idag.
Vila i frid fina Wirus
 
4 kommentarer
Ann

Vad kuuuuul! Vardå? :)

Svar: Vi har inte riktigt bestämt oss än, det beror lite på hur mycket vi lyckas spara. Men det lutar åt Chicago just nu.
Stjärnstrålar

Therese

Tack för din omtanke, det värmer ska du veta. Kram!

Usa, gud så kul!
Hoppas det blir av.
Vem ska du åka med?

Svar: Hör av dig om du vill prata lite. Kram!!
Jag hoppas också det, håller på att googla just så jag blir helt sjuk. Åker med P.
Stjärnstrålar

Johanna

Åh vad spännande, klart du ska ta chansen att åka till USA. Spara spara spara....kolla på Ica om dom inte behöver extrafolk, eller Statoil.

Tiger

USA? GÖR DET, GÖR DET, GENOMFÖR DET!!! Har btw hört mycket fina saker om Boston och Washington! Av de få platser i USA jag varit (å detta var evigheter sedan..) tyckte jag JÄTTEMYCKET om San Francisco!
Åker gärna tillbaka till stämningen, folket, stan. :D Tror SAS och Norwegian kan ha billiga biljetter dit.

Trist då man måste skiljas från en vän, sådär. :(

Meeen skulle också säga att dina hästar (!!) var i min dröm igår natt! En sån där fin och mysig dröm. :)
Vi (hästarna å jag) var värsta buddisarna å du å jag skulle ju ta ut dem på körtur. Du kunde nu inte följa hela vägen å försvann. *gulp* Jag var (är) ju total amatör på detta å blev skiträdd för styra å fixa å selar å vagn å ha ponnisar bakom mig! Hur gör man, liksom? Ansvaret om nått händer! :S

Men dina pållar (inte Stråla, hon var inte med, ingen aning varför) var som hundar. Hjälpte till och liksom visade. De sov i stuga med mig, på tältsängar bakom en soffa med täcken av armefiltar å allt!

Mayan hade ett gosigt, lurvigt liksom rävhuvud att mysa med å Leffe var en riktigt hövlig och kul farbror som brummade på och hjäpte till. Ponnisarna löpte runt men de bytte också plats med Mayan p Leffe å tog tur framför vagnen.

Alltså, haha! Mycket fin men märklig dröm! Visste ju i drömmen att "det var Strumpans hästar" å skrattade lite åt det faktumet. Noterade i drömmen också hur TUR jag hade att de var just *dem*, men också att det hela situationen var fin men märklig. HAHAHA!

Svar: Ha ha. Nä vad kul. Snällt att dom fick varsin säng med filt, det måste dom ha uppskattat. =)
Stjärnstrålar