Kasspass

Ångest.
Skitkasst ridpass idag och jag känner mig så usel. Inget tålamod alls heller utan blev irriterad på stackars fina Mayan. Dålig matte! 
Jag hade tänkt fara till ridbanan och hoppa men när jog kom dit så var där redan två ekipage varav ett red lektion. Nå jag gick in iaf och red runt lite men ingenting gick bra. Dessutom hade jag tagit den bomlösa sadeln, jag brukar ta den ibland för variation men jag kan inte för mit liv förstå hur jag har kunnat rida i den förut. Det går bara inte nu när jag har min fina älskade dressyrsadel.
Nåja. La fram en bom som Mayan snubblade över och galoppera kunde hon inte alls så det var nog lika bra att vi skippade hoppningen.
Helt kasst var det inte, emellanåt fick vi till det och Mayan ÄR ju så fin men jag blev lite stressad av att det var andra på banan och nä bläh.
Sen när dom gick så tänkte jag att nu kanske vi kan lägga upp ett litet hinder men då bestämde sig Mayan för att den hästen var hennes bästa vän i hela världen och att den lämnade henne var det värsta hon varit med typ ever.
Suck.
 
Aja, man kan ju inte vara på topp jämt.
0 kommentarer