Exellent??

http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1216591
 
Men så sant. Det har jag aldrig tänkt på. Kanske för att jag inte är beroende (vad fan ska jag använda för ord?) av de avdelningarna men jag brukar kika där ibland för jag är ju lite däremellan, och tex personen jag jobbar hos behöver handla där och det jag främst reagerar över är ju att utbudet är så förbannat litet. Skit trist.
Hur svårt ska det vara att göra alla kläder i, om inte alla storlekar så iaf bra många fler? Det borde väl generera fler kunder? Eller?
 
På Lindex i stan är det under all kritik måste jag säja. inklämt i ett litet hörn, på våningen men barnkläder finns det några pluttiga ställ med skittråkiga kläder. 
 
Och varför heter det så fåniga saker? Så som XLNT och Big is Beatutiful. Ungefär som "nej vi har inget emot tjockisar inte alls, oh ni är så vackra men ni kan ju gömma er längst in i butiken så ingen ser er och köpa fula tråkiga kläder var glad att det finns kläder alls åt er så ni slipper ha på er tält."
 
 
 
 
Nåväl. Imorgon kommer iaf hovslagaren. Iom att min ordinarie strular igen, men sa iaf till slut efter att jag tjatat ett bra tag att han inte hade tid, så bokade jag in en annan. Skönt att det blir gjort då det börjar vara akut igen. Jävla skit, det borde vara förbudet att bli hovslagare om man skiter i hur hästarns fötter mår. Bah!
Så ska jag börja röra på Stråla lite smått igen.
 
Kom även på häromdan att isarna borde vara fin fina att rida på nu efter all kyla och ingen snö och Ivan sa att det gå en isväg nere i hamnen så är planen att dra ut på isen med Mayan nån dag =) Där borde vi kunna busgaloppera hejvilt. 
Idag gick vi först på promenad jag Mayan, Skorpan och Ebba och kollade in isvägen och sedan tog jag även en cykelsväng med Mayan så hon fick springa lite också. Väldans lajbans sa tant och blev tokrädd för en människa som var ut och promenerade och tog en kurva i jämfota krabbgång och drakblåste lite för säkerhetsskull. 
 
 
0 kommentarer