App app

Jag kom ju av mig med viktklubb då det inte hände ett skit och kostade pengar som jag inte har. Men däremot så känner jag att trillat tillbaka i sämre vanor igen och nu blev jag peppad av en tråd på buke och det finns ju faktiskt gratis appar till telefonen som kan hjälpa till. Smart! Dessutom med streckkods scanning, det är ju perfekt.
Enligt den appen som jag nu laddade ner så blev jag tilldelad 200 kalorier mindre per dag på viktklubb, det tyckte jag var ganska intressant.
Nått jag måste försöka göra att se till att ha lite nyttigare alternativ till snacks och mellanmål hemma. Sånt som är gott men inte chips liksom.
Ja, Hur har jag nånsin överlevt utan en smartfån, jag kan icket detta förstå.
2 kommentarer
Chricko

Jag försöker bli av med sötsuget och kör helt sockerfritt nu. Går ut och promenerar eller dricker massa örtte när suget blir stort. Puh inte är det lätt. Bra att ladda upp med nyttiga snacks också. Lycka till!

Svar: Tack tack :-) skulle jag promenera bort sötsuget skulle jag knappt ha några ben kvar :-PLycka till till dig också.
Stjärnstrålar

Tiger

Tips; ha alltid ett par kokta ägg i kylen. De håller ca 7 dagar från det du kokade dem, bra mättnad, järn, folsyra, B12 å proteiner att trycka i sig som mellanmål. :)

Svar: Ägg är bra ;-) Tar gärna fler tips.
Stjärnstrålar