Aj och bläh

Jag har en tendens till att självdagnoticera när jag är "sjuk". Antingen så kommer jag fram till att det är något ofarligt och då behöver jag inte till läkare, eller så kommer jag fram till att jag är döeende och då är det ju ingen idé att fara till läkare.
Nu har jag iaf konstaterat att mitt magont bör vara inflammerade tarmfickor. Aj. Jag trodde först att det kunde vara en cysta på äggstockarna, det har jag haft förr, en rejäl jävlel som sprack, och det kändes liknande men det verkar dock luta åt det första.
Mamma, som typ alltid säjer äh, när man tycker synd om sig själv, har sagt två gånger att jag kanske ändå borde åka och kolla upp det.
Fast.. Så länge jag kan stå upp så åker jag ingenvart. 
 
 
Så väldigt intressant info. Intresseklubben antecknar ivrigt.
2 kommentarer
Tiger

Eh, jag är precis likadan, men om du har så pass ont och det har hållit i sig BÖR du kanske kolla upp det? Bara för att få inflammerade tarmfickor bekräftat?

En vän i min egen ålder fick akut blindtarmsinflammation för två v sedan, som från det blå. Jag har tänkt att över 30 år är väl risken för just det minimal, höhö.. Men då hade han haft lite feber till och från i några veckor. Ej ont. Har du feber?

Att sätta självdiagnos utan att du alltid komma fram till de värsta diagnoserna är ju skitbra! Kanske för att man har haft djur och ser rätt nyktert/krasst på invärtes medicin osv.

Svar: Jag funderade lite på blindtarmen men den sitter visst på höger sida och jag har ont på vänster och det är där tarmfickorna sitter tydligen.
Ja lite så, och jag har dessutom ingen tilltro på läkare. Alls. Dom kan ingenting om nånting och dom lyssnar inte för fem öre på vad man säjer.
Fast egentligen så är det kanske sånt här dom kan men jag har så jäkla dåliga erfarenheter från allt annat så, nej: Jag går inte om jag kan stå och gå.

Sen tycker jag ju att folk överlag springer till läkare på tok för mycket. Det mesta går ju faktiskt över av sig självt.
Stjärnstrålar

Linnea

Oj, har du så ont kanske du skulle kolla upp det? :o
Jag menar, det kan ju inte skada?
Kram!

Svar: Nä iofs. Men, tja, vi får se. Jag kan ju gå och så så.
Kram!
Stjärnstrålar