Hoppas

Ibland är mitt jobb väldigt hårt. Idag tex har arbetspasset bestått i att äta julbord.
Puh. Jag gjorde som vanligt mitt bästa och arbetade hårt, så hårt så jag knappt kunde andas efteråt. Mätt, gud vad gott det var.
 
Jag har så himla fint jobb nu alltså, jobbar hos två olika personer men båda är en fröjd att vara hos och det är bara trevligt att fara till jobbet. Det är så otroligt skönt efter ett år med mindre trevlig arbetsplats..
Visst kan det vara lite påfrestande ibland, både psykiskt och fysiskt som pers ass jobb oftast är, men oj nej vad glad jag är över dessa två. Båda har jag ju jobbat hos tidigare, den ena ganska många år som extra men nu finns det lediga tjänster där. Hoppas hoppas verkligen att jag får fortsätta, har schema fram till 4 januari sen ska dom bestämma sig hur dom vill ha det framöver men dom säjer att dom tycker om mig så jag vågar hoppas.
 
Drömde om Mayan i natt. Drömde att jag satt på en läktare och att det var en uppvisning i westernrididning och Mayan blev riden av en väldigt duktig ryttare. Hon var så fin och hon gjorde tom galopp ombyten. 
 
 
Ivan och hans rådjur då, häromdagen så satt det två gubbar och passade på dom.
Jag blir så arg, så fruktansvärt fult gjort. Jo dom är vilda och lovliga att skjuta men att sitta på Ivans gård och passa på rådjuren som dom vet går förbi där för att han brukar mata och tycker så mycket om, det är bara fult, slött och jävligt oetiskt.
 
Hästarna vilar, ponnyerna kan inte gå nånstans efter gårdagens regn (jävla skitvinter) och Stråla har gjort sig förtjänt av en vilodag så matten ska krypa in i nystädad boda och se på film. Guardians of the Galaxy.
3 kommentarer
Lena

Mitt jobb kan också vara väldigt betungande, dans i fredags och konsert i torsdags! :) Synd bara att det är så dåligt betalt! / Lena

Svar: Ja och ibland rätt knasiga arbetstider. Men man får väl ta diverse dans och middagar som en arbetsförmån kanske.
Stjärnstrålar

Anonym

Löneförmån menar jag.

johanna

Tyvärr sprider dom söta rådjuren mycket fästingar, våra fick fästingar på sig i somras, både hästar å hundar :-(