yr

Hm. Inte lika fin dag idag. Stråla är jättegallig i kotsenskidan i hö bak, bra är väl att hon är lite gallig även i vänster då jag läste att det var bättre om det var liksidigt än bara på en sida. Men det är värre på höger. Och jag tycker även att hon kanske är lite gallig i hasen...
Hon är inte halt och verkar inte ha ont alls. Varför kan man ju du oroa sig för. Överansträning borde det ju inte vara, efter hoppningen i måndags fick hon lite träningsvärk så hon har gått väldigt lungt i veckan och lektionen igår var inte speciellt hård alls. 
Skumt. 
Jag har iaf kylt och kylt och haft på magneter och linimenterat.
 
Tog bara en kort skrittsväng med cykeln med henne.
 
Mayan tog jag först en promenad i skogen med och Ebba följde med, det var bara det att på hemvägen tappade vi bort Ebba.
Hon är verkligen virrig den där jycken. Klättrade upp barbacka på Mayan och red tillbaka samma väg där vi till slut fann Ebba där stigen delar på sig. Där stod hon och tittade åt mtsatt håll vart vi kom i från.
Hon har alltid varit så där yrig och hör liksom från fel håll.
 
Nåväl, sen red jag Mayan lite på gården  skritt bara, lite öppnor på rakt och böjt spår , skänkelvikning efter vägen osv. Mayan tyckte det var pest och var mest sur och ville bara gå till sitt träd och stå.
Fick henne att mjukna lite i kroppen iaf till slut och när jag klev av så var tant glad igen. 
 
Hann precis färdigt med allt hos håstarna innan himlen öppnade sig. Huj vad det regnar!
 
Har även filat vidare på transporten. 
0 kommentarer