Roliga dagar!

Vilken himla trevlig dag det blev igår då. 6 bassar slöt upp till Nolias rasparad. Det var ganska lång väntan innan men vad gör det när man har så här kul
 
Älst och yngst hade himla roligt ihop även om Ebba emellanåt fick ta lära yngligen veta hut och tala om hur man beter sig mot gamla tanter 
Vi gick en lång promenad genom Nolia området och sen genom hela Piteå, efteråt skulle det berättas om varje ras så det blev en väldigt lång dag.
 
Efteråt åkte vi hem till Ulla och då var man så här trötta
 
Medans hundarna sov, tog sig promenader ut på gräsmattan med jömna mellanrum samt busade lite till så åt vi mattar smörgåstårta och surrade en del. 
Otroligt trevligt var det. 
 
När vi kom hem red jag ut en liten sväng med Mayan i skogen, fin dam.
 
Idag har jag och Helena varit ute och hoppat i skogen. Vi byggde upp 5 hinder som man kan rida i en slinga och så gasade vi på, både Mayan och Stråla blev väldigt taggade och det var ungefär skitkul.
Jag tror jag börjar komma över min hopprädsla, lite småläskigt var det allt men det var lite. 
Men trötta blev vi, hästarna fick dra på ganska ordentligt emellanåt och det är tydligen ganska jobbigt att rida i fältsits så där med rätt korta läder. Puh.
De sista två skutten var Stråla så trött så hon bara plöjde rakt genom, knak sa det och pinnarna flög åt alla håll, Mayan blir ju däremot bara piggare ju länge man håller på men det dröp svett om henne.
 
Riktigt roligt.
 
3 kommentarer
Marie

Åh jag vill också hoppa!! Rackarns pållar som hellre tar universums högsta benlyft över istället för att lätta :p

Lena

Modigt!!

Ann

gullisar :)